Optimalizace MHD ve zvoleném městě - Wesselý, Daniel; Mervart, Michal, 1977-; Váňa, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této bakalářské práce je popsat fungování MHD ve městě Kladno a následně navrhnout vylepšení této MHD za použití znalostí dosažených během studia a četbou odborné literatury. První část této bakalářské práce je teoretická část, kde dojde k popsání Kladna a k popsání jeho MHD, včetně dopravního podniku, který zde provozuje dopravu. Po teoretické části bude následovat praktická část, která navazuje na teoretickou část, a kde dojde k popsání a zhodnocení fungování MHD na Kladně a následně navrhnutí vylepšení pro MHD na Kladně.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses