Podnikateľský plán personálnej agentúry zameranej na IT - Strapatý, Michal (2016)
Diplomová práca sa zameriava na problematiku vytvorenia business plánu pre personálnu agentúru so špecializáciou na odvetvie informačných technológií. V teoretickej časti práce sú popísané všeobecne zásady tvorby podnikateľského plánu a špecifiká personálnych agentúr. V praktickej časti nasleduje uplatnenie týchto poznatkov na konkrétnom projekte a tiež analýza, či je takýto projekt uskutočniteľný. Praktická časť priamo naväzuje na teoretickú a aplikuje tieto poznatky ako napríklad marketingový plán, finančný plán a pod. na konkrétnom projekte. V analytickej časti sa nachádza analýza mikrookolia a makrookolia.