Podnikateľský plán personálnej agentúry zameranej na IT - Strapatý, Michal; Habrmanová, Blanka; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práca sa zameriava na problematiku vytvorenia business plánu pre personálnu agentúru so špecializáciou na odvetvie informačných technológií. V teoretickej časti práce sú popísané všeobecne zásady tvorby podnikateľského plánu a špecifiká personálnych agentúr. V praktickej časti nasleduje uplatnenie týchto poznatkov na konkrétnom projekte a tiež analýza, či je takýto projekt uskutočniteľný. Praktická časť priamo naväzuje na teoretickú a aplikuje tieto poznatky ako napríklad marketingový plán, finančný plán a pod. na konkrétnom projekte. V analytickej časti sa nachádza analýza mikrookolia a makrookolia.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses