Ocenění vybrané pražské stavební společnosti - Zahálková, Zuzana; Strouhal, Jiří, 1980-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této diplomové práce je stanovení subjektivní hodnoty pražské stavební společnosti pro její vlastníky. Vybraná stavební společnost je oceňována k datu 1. 1. 2016. Práce je rozdělena do dvou částí. V první teoretické části je popsána metodologie oceňování pro stanovení subjektivní hodnoty společnosti pro její vlastníky. Ve druhé části práce jsou aplikována teoretická východiska na vybrané pražské stavební společnosti. Tato část obsahuje strategickou analýzu, finanční analýzu, analýzu generátorů hodnoty, finanční plán a následné ocenění společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses