Ocenění podniku Pardubický pivovar a.s. - Dvořák, Jan (2016)
Diplomová práce na téma "Ocenění podniku Pardubický pivovar a.s." je rozdělena do šesti částí. První je věnována popisu společnosti. Dále následuje provedení strategické a finanční analýzy. Ve čtvrté části jsou analyzovány a prognózovány generátory hodnoty zakončené sestavením finančního plánu. Dále je Pardubický pivovar a.s. oceněn výnosovou metodou DCF entity s využitím parametrického vzorce. Poslední část se týká zpracování teoretického konceptu stanovení koeficientu beta metodou bottom-up a jeho praktická ukázka.