Ocenění podniku Pardubický pivovar a.s. - Dvořák, Jan; Maříková, Pavla, 1965-; Hanzal, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce na téma "Ocenění podniku Pardubický pivovar a.s." je rozdělena do šesti částí. První je věnována popisu společnosti. Dále následuje provedení strategické a finanční analýzy. Ve čtvrté části jsou analyzovány a prognózovány generátory hodnoty zakončené sestavením finančního plánu. Dále je Pardubický pivovar a.s. oceněn výnosovou metodou DCF entity s využitím parametrického vzorce. Poslední část se týká zpracování teoretického konceptu stanovení koeficientu beta metodou bottom-up a jeho praktická ukázka.
Vedoucí práce: Pavla Maříková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses