Podnikatelský záměr vybudování domova pro seniory - Veselková, Jana; Dvořáček, Jiří, 1947-; Veselý, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu na výstavbu domova pro seniory. Práce je rozdělena do dvou částí, kdy první se zabývá důležitými pojmy jako podnikání a struktura podnikatelského plánu. Druhá část představuje konkrétní podnikatelský plán. V této části je detailně popsán záměr plánu a je provedena důkladná analýza okolí společnosti. Následující marketingová analýza tvoří podklad pro vytvoření správných marketingových nástrojů pro oslovení klientů. Navazující finanční část tvoří důležitý podklad pro zhodnocení investice do předkládaného podnikatelského plánu. Metody hodnocení výnosnosti investice tvoří další důležitou sekci v práci. V závěrečné části diplomové práce jsou ještě zmíněna rizika projektu včetně možných opatření ke zmírnění intenzity jejich dopadu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses