Oceňovanie mladých podnikov - Medo, Martin (2016)
Hlavným cieľom tejto práce je analyzovať reálnosť implikovaného ocenenia spoločnosti Socialbakers a.s, a nájsť predpoklady, za ktorých je implikovaná hodnota dosiahnuteľná. Vedľajšie ciele tejto práce sú analýza postupu oceňovania mladých podnikov a analýza vhodnosti metód pri oceňovaní takýchto podnikov