Oceňovanie mladých podnikov - Medo, Martin; Mařík, Miloš, 1947-; Krch, Přemysl; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Hlavným cieľom tejto práce je analyzovať reálnosť implikovaného ocenenia spoločnosti Socialbakers a.s, a nájsť predpoklady, za ktorých je implikovaná hodnota dosiahnuteľná. Vedľajšie ciele tejto práce sú analýza postupu oceňovania mladých podnikov a analýza vhodnosti metód pri oceňovaní takýchto podnikov
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses