Príležitostná autobusová doprava - Lukačik, Matúš; Zelený, Lubomír; Fedak, Róbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cieľom tejto bakalárskej práce je analyzovať medzinárodnú príležitostnú autobusovú dopravu. Zistiť aké sú súčasné problémy dopravcov a aké nákladné je prevádzkovať tento typ dopravy. Práca sa orientuje v prvom rade na podmienky a nariadenia, ktoré sú potrebné pre vykonávanie tejto dopravy. Ďalej hovorí o spoplatnení pozemných komunikácií. Na záver je zobrazený konkrétny dopravca spolu so zájazdom a striedaním vodičov na ňom.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses