Trend slow fashion a aplikace jeho principů v produkci české autorské značky - Ruttkayová, Zlata; Hucková, Barbara, 1964-; Vořechovský, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práce pojednává o trendu slow fashion a jeho vztahu s českými autorskými značkami kožených doplňků. Vysvětleny jsou pojmy fast fashion, slow fashion, ale také problematika současného kožedělného průmyslu. Obecně je nastíněno také prostředí českých autorských módních značek a jejich vnímání zákazníky. Podrobněji jsou analyzovány projevy jednotlivých principů slow fashion na konkrétní značce Ether. Popsána je konkurence značky a skladba ceny produktu. V závěru je provedena SWOT analýza značky Ether a doporučení pro zlepšení vyzkoumaných jevů.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses