Zavedení filosofie CRM v konkrétním podniku - Musilová, Eva (2016)
Teoretická část práce se zaměřuje na vymezení pojmu CRM, historii vzniku, související pojmy a na vytváření strategie CRM. Popisuje fáze řízení vztahu se zákazníky a uvádí výhody plynoucí z implementace této filosofie. Praktická část informuje o vybraném podniku a jeho oblasti podnikání. Zjišťuje současný stav CRM v podniku, analyzuje jeho procesy a zabývá se zpětnou vazbou. Na základě získaných informací je cílem práce navrhnout doporučení pro zlepšení, která by zefektivnila proces řízení se zákazníky