Systém hodnocení zaměstnanců v ČSOB - Horáčková, Marie (2016)
Tato bakalářská práce je zaměřena na zmapování hodnotícího systému v Československé obchodní bance. Praktická část začíná představením společnosti ČSOB, v dalším kroku jsou definovány všechny důležité náležitosti hodnotícího procesu s využitím analýzy interních dokumentů. Praktická část se dále skládá z dotazníkového šetření realizované s pomocí zaměstnanců ČSOB. Cílem práce je potvrdit či vyvrátit stanovené hypotézy a navrhnout doporučení dle zjištěných slabých míst v hodnotícím procesu. Doporučení by mělo vést k zefektivnění a zkvalitnění řízení lidských zdrojů společnosti a záměrem je také zvýšit všeobecnou spokojenost zaměstnanců.