Systém hodnocení zaměstnanců v ČSOB - Horáčková, Marie; Němec, Otakar; Skalková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato bakalářská práce je zaměřena na zmapování hodnotícího systému v Československé obchodní bance. Praktická část začíná představením společnosti ČSOB, v dalším kroku jsou definovány všechny důležité náležitosti hodnotícího procesu s využitím analýzy interních dokumentů. Praktická část se dále skládá z dotazníkového šetření realizované s pomocí zaměstnanců ČSOB. Cílem práce je potvrdit či vyvrátit stanovené hypotézy a navrhnout doporučení dle zjištěných slabých míst v hodnotícím procesu. Doporučení by mělo vést k zefektivnění a zkvalitnění řízení lidských zdrojů společnosti a záměrem je také zvýšit všeobecnou spokojenost zaměstnanců.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses