Analýza dopravní infrastruktury v Havlíčkově Brodě - Milfeit, Michal (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou dopravní infrastruktury ve městě Havlíčkův Brod. V teoretické části je zachycena jak základní ekonomika dopravy, tak jednotlivé přepravní systémy a druhy. V praktické části se nachází informace popisující konkrétní případ dopravní infrastruktury ve zvoleném městě, a to železniční a silniční dopravy. V závěru je i krátká analýza městské hromadné dopravy s dotazníkem spokojenosti občanů města a vlastním návrhem řešení.