Analýza dopravní infrastruktury v Havlíčkově Brodě - Milfeit, Michal; Mervart, Michal, 1977-; Červinská, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou dopravní infrastruktury ve městě Havlíčkův Brod. V teoretické části je zachycena jak základní ekonomika dopravy, tak jednotlivé přepravní systémy a druhy. V praktické části se nachází informace popisující konkrétní případ dopravní infrastruktury ve zvoleném městě, a to železniční a silniční dopravy. V závěru je i krátká analýza městské hromadné dopravy s dotazníkem spokojenosti občanů města a vlastním návrhem řešení.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses