Marketingová strategie firmy v potravinářském průmyslu - Pham, Son Tung; Černá, Jitka, 1961-; Anh, Le Hai; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této práce je vytvořit návrh na zlepšení marketingové strategie na základě situační analýzy společnosti Tamda Foods, s.r.o. Tento velkoobchod se zabývá prodejem potravinářských výrobků, drogerií a nápojů, kde větší množství klientů tvoří vietnamští podnikatelé. Její současná strategie je prodávat velký objem výrobků za co nejnižší ceny. Abych našel slabá místa v marketingové strategii, podrobím společnost Tamda analýze vnitřního a vnějšího prostředí. Použiji na to metodu SWOT, Porterovu analýzu tržních sil, analýzu marketingového mixu a hloubkový rozhovor s vybranými zákazníky. Na závěr celou strategii firmy zhodnotím a pokusím se navrhnout možné změny.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses