Zvýšení kreativity v týmové práci - Ryšánek, Jan; Franková, Emilie, 1949-; Drahotová, Ilona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato diplomová práce si jako hlavní cíl klade zvýšení kreativity v týmu pomocí kreativních technik. První část, teoretická část, se zaměřuje na kreativitu jako pojem, se zaměřením na kreativitu jedince, týmu a také na jednotlivé kreativní techniky. Praktická část je zaměřena na aplikaci získaných poznatků v teoretické části. Konkrétně byly provedeny individuální strukturované rozhovory s účastníky výzkumu, Belbinův test týmových rolí, kreativní rozcvičky, brainwriting, brainstorming, šest klobouků myšlení, myšlenkové mapy a závěrečné individuální strukturované rozhovory. Tento kvalitativní výzkum je tedy především založen na individuálních rozhovorech a skupinových sezeních s účastníky. Práce obsahuje hodnocení průběhu a výsledků výzkumu. Práce je uzavřena doporučením dané organizaci.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses