Podnikateľský plán portálu dyes. - Filčák, Boris; Dvořáček, Jiří, 1947-; Mišík, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Táto bakalárska práca je zameraná na vypracovanie podnikateľského plánu internetového umeleckého portálu, ktorého víziou je vniesť umenie do bežného života pri súčasnej podpore talentovaných ľudí. Cieľom práce je predovšetkým zhodnotiť životaschopnosť projektu a preukázať jeho potenciál. V teoretickej časti sú definované základné pojmy podnikania a podnikateľského plánu a je tiež popísané, ako sa podnikateľský plán zostavuje. V praktickej časti je vypracovaný konkrétny podnikateľský plán, ktorého súčasťou je popis podnikateľskej príležitosti, popis služby, stanovenie strategických cieľov podniku, analýza konkurencie, popis potenciálnych trhov, marketingová stratégia, SWOT analýza a finančný plán.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses