Bezpečnost a ochrana zdraví ve vybrané společnosti - Kudrnková, Ivana; Plášková, Alena, 1949-; Gajdošíková, Naděžda; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce se zabývá oblastí bezpečnosti a ochrany zdraví. Jejím cílem je analýza plnění požadavků normativního doporučení OHSAS 18001 ve společnosti STATEK SOBĚTICE s. r. o. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy a obecné zásady bezpečnosti práce a ochrany zdraví. Jsou uvedeny požadavky normativního doporučení OHSAS 18001. V úvodu praktické části je zmíněna základní charakteristika vybrané společnosti. Tato část dále zahrnuje analýzu rizik ve zvolené společnosti, jejich vyhodnocení a návrh možných opatření do budoucna. Součástí je zhodnocení míry plnění požadavků normativního doporučení ve společnosti včetně návrhu registru legislativy.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses