Podnikatelský plán čajovny KEEP CALM - Kutrová, Lucie, 1992- (2016)
Cílem této bakalářské práce bylo sestavení podnikatelského plánu pro založení čajovny v Austrálii. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou základní informace o Austrálii a podrobně rozepsán podnikatelský plán. Praktická část se zabývá tvorbou podnikatelského plánu a jednotlivými složkami definovanými v části teoretické. Cílem bylo zhodnotit, zda podnik po roce bude schopen vytvářet kladný hospodářský výsledek.