Podnikatelský plán čajovny KEEP CALM - Kutrová, Lucie, 1992-; Müllerová, Jana; Hartman, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této bakalářské práce bylo sestavení podnikatelského plánu pro založení čajovny v Austrálii. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou základní informace o Austrálii a podrobně rozepsán podnikatelský plán. Praktická část se zabývá tvorbou podnikatelského plánu a jednotlivými složkami definovanými v části teoretické. Cílem bylo zhodnotit, zda podnik po roce bude schopen vytvářet kladný hospodářský výsledek.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses