Online marketing společnosti ZOOT - Nováková, Anna (2016)
Předmětem bakalářské práce je marketing na Internetu, neboli online marketing. Konkrétně se práce v teoretické části zaměřuje na počátky marketingu na Internetu, plošnou reklamu, sociální sítě, webové stránky, obsahový marketing a e-mail marketing. Praktická část následně rozebere tyto celky, a to ve společnosti ZOOT. Hlavním cílem práce je rozebrat působení společnosti v oblasti bannerové reklamy, sociálních sítí a e-mail marketingu, dále se také podívat na jejich webové stránky a blog. V dotazníkovém šetření bude na závěr zjišťováno, kde si respondenti společnosti na Internetu všímají nejvíce a zda se cílení online marketingu společnosti shoduje s vnímáním respondentů.