Online marketing společnosti ZOOT - Nováková, Anna; Zamazalová, Marcela; Pazderník, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Předmětem bakalářské práce je marketing na Internetu, neboli online marketing. Konkrétně se práce v teoretické části zaměřuje na počátky marketingu na Internetu, plošnou reklamu, sociální sítě, webové stránky, obsahový marketing a e-mail marketing. Praktická část následně rozebere tyto celky, a to ve společnosti ZOOT. Hlavním cílem práce je rozebrat působení společnosti v oblasti bannerové reklamy, sociálních sítí a e-mail marketingu, dále se také podívat na jejich webové stránky a blog. V dotazníkovém šetření bude na závěr zjišťováno, kde si respondenti společnosti na Internetu všímají nejvíce a zda se cílení online marketingu společnosti shoduje s vnímáním respondentů.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses