Investiční životní pojištění na českém pojistném trhu - Komárová, Daniela; Radová, Jarmila; Kábrt, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Předmětem diplomové práce je souhrnný popis a následné zhodnocení vývoje IŽP v rámci České republiky. Práce je zaměřena především na charakteristiku IŽP , jeho vývoj s dočasnou nabídku tohoto produktu. Součástí DP je také srovnání jednotlivých produktů IŽP s alternativními možnostmi financování, které jsou v současné době na finančním trhu v ČR poskytovány. V závěrečné kapitole je posouzena výhodnost tohoto produktu uvedením pozitiv a negativ, které tento produkt skýtá.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses