Návrh systému měření a řízení výkonnosti ve vybrané společnosti - Zíma, Radek; Štamfestová, Petra, 1984-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této práce je vytvoření systémů měření a řízení výkonnosti umožňujícího implementaci podnikové vize a strategie. Zaměřuje se na vybranou společnost specializující se v oblasti vývoje a implementace webových platforem. Pro vytvoření návrhu systému měření výkonnosti a řízení strategie byla použita metoda Balanced Scorecard. Strategie je analyzována pomocí metod PESTLE a SWOT. Zkoumaný podnik je detailně analyzován z hlediska jeho struktury, finančního zdraví a činností. Strategie podniku je zpřehledněna a provázána příčinnými vztahy ve strategické mapě. Finanční analýza v práci slouží k ověření dostupnosti finančních prostředků pro aplikaci konceptu Balanced Scorecard.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses