Dopravní infrastruktura města Pardubice - Pecháček, Lukáš; Zelený, Lubomír; Černý, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tématem této bakalářské práce je dopravní infrastruktura města Pardubice. Konkrétně se bude jednat o dopravu silniční, železniční, vodní a leteckou. V teoretické části budou obsaženy základní definice a pojmy z oboru dopravy, dále členění jednotlivých druhů dopravy a jejich výhody a nevýhody. Ve druhé části práce budou stručně uvedeny informace o městě. Dále se tato část zaměří na jednotlivá odvětví dopravy, která můžeme v Pardubicích nalézt. Poslední část práce se bude týkat možných řešení problémů pardubické dopravní infrastruktury. Tyto problémy budou zmíněny v jednotlivých podkapitolách. Největší pozornost bude věnována především projektům ze silniční a železniční sféry, jelikož tyto dva druhy dopravy jsou pro Pardubice v současné době stěžejní. Cílem této bakalářské práce je tedy představit dopravní infrastrukturu města Pardubice, poukázat na problémová místa a navrhnout jejich řešení, dále také naznačit možný vývoj dopravy.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses