Podnikatelský plán internetové agentury - Leitgebová, Tereza (2016)
Předmětem této bakalářská práce je zpracování podnikatelského plánu na založení internetové agentury, která se zabývá doučováním dětí, a to jak v teoretické, tak praktické rovině. Teoretická část je zaměřena na definování základních pojmů a vymezení informací o podnikání, podnikateli, podniku a na strukturu a obsah podnikatelského plánu. Praktická část se věnuje samotné tvorbě podnikatelského plánu internetové agentury na doučování dětí, který má ověřit, zda je podnikatelský nápad smysluplný, proveditelný a také životaschopný.