Podnikatelský plán internetové agentury - Leitgebová, Tereza; Müllerová, Jana; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Předmětem této bakalářská práce je zpracování podnikatelského plánu na založení internetové agentury, která se zabývá doučováním dětí, a to jak v teoretické, tak praktické rovině. Teoretická část je zaměřena na definování základních pojmů a vymezení informací o podnikání, podnikateli, podniku a na strukturu a obsah podnikatelského plánu. Praktická část se věnuje samotné tvorbě podnikatelského plánu internetové agentury na doučování dětí, který má ověřit, zda je podnikatelský nápad smysluplný, proveditelný a také životaschopný.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses