Analýza systémů financování místních akčních skupin v České republice v roce 2015 - Pošmurná, Lucie; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Ševčíková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2016)
Tato bakalářská práce je zaměřena na systémy financování místních akčních skupin (MAS) v České republice v roce 2015. Cílem práce je provést analýzu zdrojů financování vybraných MAS a na jejím základě vyhodnotit, které z nich jsou dlouhodobě udržitelné. Teoretická část je zaměřena na význam MAS pro regionální politiku a obyvatele venkovských oblastí. Dále jsou popsány systémy financování MAS. V praktické části jsou vyhodnoceny výsledky dotazníkové šetření provedeného Národní sítí Místních akčních skupin České republiky a je provedena analýza výročních zpráv několika vybraných MAS.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses