Motivace a komunikace v pokeru - Nekula, David (2016)
Tato práce podává základní vysvětlení hry s názvem poker a přibližuje čtenářům psychologickou stránku hry. Co se týče teorie, tak práce informuje čtenáře od historie, až po jednotlivé techniky, jak být ve hře úspěšný. V praktické části je zpracován dotazník ve formě grafů, které ukazují odlišné pohledy hráčů na hru. Výsledky této práce podají zajímavé informace hráčům, nebo těm, kteří chtějí teprve začít.