Motivace a komunikace v pokeru - Nekula, David; Franková, Emilie, 1949-; Pauknerová, Daniela, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato práce podává základní vysvětlení hry s názvem poker a přibližuje čtenářům psychologickou stránku hry. Co se týče teorie, tak práce informuje čtenáře od historie, až po jednotlivé techniky, jak být ve hře úspěšný. V praktické části je zpracován dotazník ve formě grafů, které ukazují odlišné pohledy hráčů na hru. Výsledky této práce podají zajímavé informace hráčům, nebo těm, kteří chtějí teprve začít.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses