Podnikatelský plán mezinárodní internetové galerie současného umění - Peršl, Dominik; Hartman, Ladislav; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu mezinárodní internetové galerie současného umění. Cílem je ověřit životaschopnost celého projektu a zjistit, jaké jsou specifika pro úspěšný vstup na český, potažmo evropský internetový trh s uměním. V teoretické části je definován samotný podnik a podnikatel jako takový. Dále je charakterizován podnikatelský plán a všechny jeho dílčí části. Je popsán současný stav trhu s uměním i určitá specifikace metodiky prodeje umění přes internet. Praktická část se týká tvorby vlastního podnikatelského plánu mezinárodní online galerie současného umění 1millionartists.com. Ten především zjišťuje, jaká je současná situace na českém trhu s uměním a zabývá se popisováním konkrétních částí podnikatelského plánu v souvislosti s projektem internetové galerie.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses