Podnikateľský plán : Instant, Influencer marketing agency - Lovás, Lukáš (2016)
Táto bakalárska práca sa zaoberá vytvorením podnikateľského plánu k projektu s názvom Instant. Instant je webová platforma založená na princípoch internetového marketingu a marketingu na sociálnych sieťach. V teoretickej časti práce sa charakterizuje marketing a jeho nástroje pre lepšie pochopenie a hlavne vysvetlenie, čo je influencer marketing a prečo sa táto platforma líši od ostatných. Praktickou časťou je vypracovaný podnikateľský plán, ktorý sa opiera o odpovede dotazníkového prieskumu, SWOT analýzy, či analýzy konkurencie. Na záver sa zhodnocuje celková realizovateľnosť a atraktivita projektu s ohľadom na všetky premenné tohto plánu.