Podnikateľský plán : Instant, Influencer marketing agency - Lovás, Lukáš; Lorenc, Miroslav, 1974-; Konvalinka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Táto bakalárska práca sa zaoberá vytvorením podnikateľského plánu k projektu s názvom Instant. Instant je webová platforma založená na princípoch internetového marketingu a marketingu na sociálnych sieťach. V teoretickej časti práce sa charakterizuje marketing a jeho nástroje pre lepšie pochopenie a hlavne vysvetlenie, čo je influencer marketing a prečo sa táto platforma líši od ostatných. Praktickou časťou je vypracovaný podnikateľský plán, ktorý sa opiera o odpovede dotazníkového prieskumu, SWOT analýzy, či analýzy konkurencie. Na záver sa zhodnocuje celková realizovateľnosť a atraktivita projektu s ohľadom na všetky premenné tohto plánu.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses