Přeprava nafty mezi Kazachstánem a Ruskem - Avdoshina, Veronika; Zelený, Lubomír; Huňak, James; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce je věnována problematice přepravě nebezpečných věcí, zejména přepravě nafty v Rusku a Kazachstánu . Cílem bakalářské práce je prozkoumání pravidel přepravy nebezpečných věcí, zejména nafty s ohledem na její specifiku a vlastnosti, na území Ruska a Kazachstánu. Praktická část je věnována porovnání železniční a silniční nákladově dopravy nafty z Kazachstánu do Ruska.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses