Řízení a motivace zaměstnanců ve společnosti Auta s.r.o. - Plíhal, Pavel; Němec, Otakar; Švehla, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Řízení a motivace zaměstnanců ve společnosti AUTA s.r.o. je práce, která se zaměřuje na chování, působení zaměstnanců a práci s nimi, zejména v malých firmách. Teoretická část je orientována na vybrané segmenty personalistiky v souvislosti s menšími a středními podniky. Cílem této části je čtenáře seznámit s danou problematikou a připravit půdu pro druhou část práce, část praktickou. Praktická neboli analytická část se věnuje aplikaci získaných znalostí na konkrétní situaci v reálném prostředí. Cílem je v první řadě popsat fungování firmy AUTA s.r.o. z pohledu personalistiky, dále detailně zhodnotit systém řízení zaměstnanců a v neposlední řadě navrhnout případné možnosti zlepšení či opatření. Dosáhnu toho s využitím různých nástrojů jako je pozorování či srovnávání, nicméně největším nástrojem pro praktickou část budou hloubkové rozhovory s manažerkou firmy.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses