Personální činnosti ve společnosti Suite Hotel Prague, s.r.o. - Veselá, Alexandra (2016)
Cílem bakalářské práce je analýza prováděných personálních činností ve společnosti Suite Hotel Prague s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část zpracovaná na základě odborné literatury popisuje teoretická východiska, definuje základní pojmy a charakterizuje jednotlivé personální činnosti v současném pojetí řízení lidských zdrojů. V praktické části je představena společnost Suite Hotel Prague s.r.o a její generální manažerka. Poté je provedena analýza personálních činností ve společnosti založená na výsledcích získaných několika metodami. Mezi použité metody patří rozhovor s manažerkou, pozorování, analýza interních materiálů a dotazníkové šetření mezi zaměstnanci. Na základě zjištěných dat jsou identifikovány silné a slabé stránky personálních činností a navržena doporučení k jejich zlepšení.