Personální činnosti ve společnosti Suite Hotel Prague, s.r.o. - Veselá, Alexandra; Palíšková, Marcela, 1961-; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem bakalářské práce je analýza prováděných personálních činností ve společnosti Suite Hotel Prague s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část zpracovaná na základě odborné literatury popisuje teoretická východiska, definuje základní pojmy a charakterizuje jednotlivé personální činnosti v současném pojetí řízení lidských zdrojů. V praktické části je představena společnost Suite Hotel Prague s.r.o a její generální manažerka. Poté je provedena analýza personálních činností ve společnosti založená na výsledcích získaných několika metodami. Mezi použité metody patří rozhovor s manažerkou, pozorování, analýza interních materiálů a dotazníkové šetření mezi zaměstnanci. Na základě zjištěných dat jsou identifikovány silné a slabé stránky personálních činností a navržena doporučení k jejich zlepšení.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses