Vliv používaných stylů vedení a řízení na výkonnost zaměstnanců - Duong, Dinh Lap (2017)
Cílem bakalářské práce je zkoumat na vybraném podniku, jak se mění pracovní výkon zaměstnanců v závislosti na stylu vedení podniku. Součástí bakalářské práce je kapitola o organizačních strukturách podniku, dále se práce zaměřuje na charakteristiku stylů vedení a řízení podniků. V další části je bakalářská práce zaměřena na pracovní výkon zaměstnanců a faktory, které ho ovlivňují. Součástí praktické části bakalářské práce jsou dotazníky, které byly využity k získání potřebných výzkumných dat. K dosažení cíle bakalářské práce je také identifikován styl vedení, který v daném podniku převažuje. Dále se se získanými daty vyhodnocuje aktuální situace v podniku a jsou navržena doporučení pro její zlepšení. V samotném závěru bakalářské práce jsou shrnuty výsledky výzkumu a jsou uvedena doporučení pro budoucí výzkum.