Vliv používaných stylů vedení a řízení na výkonnost zaměstnanců - Duong, Dinh Lap; Dědina, Jiří, 1955-; Cejthamer, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem bakalářské práce je zkoumat na vybraném podniku, jak se mění pracovní výkon zaměstnanců v závislosti na stylu vedení podniku. Součástí bakalářské práce je kapitola o organizačních strukturách podniku, dále se práce zaměřuje na charakteristiku stylů vedení a řízení podniků. V další části je bakalářská práce zaměřena na pracovní výkon zaměstnanců a faktory, které ho ovlivňují. Součástí praktické části bakalářské práce jsou dotazníky, které byly využity k získání potřebných výzkumných dat. K dosažení cíle bakalářské práce je také identifikován styl vedení, který v daném podniku převažuje. Dále se se získanými daty vyhodnocuje aktuální situace v podniku a jsou navržena doporučení pro její zlepšení. V samotném závěru bakalářské práce jsou shrnuty výsledky výzkumu a jsou uvedena doporučení pro budoucí výzkum.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses