Ekonomická proveditelnost dostavby nového bloku jaderné elektrárny v České republice - Kovář, Marek (2016)
Tato práce se zabývá problematikou a aktuálním stavem jaderné energetiky v postavení energetického mixu Evropy. První kapitoly objasňují podstatu specifičnosti výroby elektrické energie z jaderných elektráren a popisují její pozitivní aspekty. V další části se řeší zhodnocení dostavby jaderné elektrárny Temelín společně s citlivostní analýzou na cenu elektrické energie na burze.