Ekonomická proveditelnost dostavby nového bloku jaderné elektrárny v České republice - Kovář, Marek; Hladík, Miroslav; Řežábek, Pavel, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2016)
Tato práce se zabývá problematikou a aktuálním stavem jaderné energetiky v postavení energetického mixu Evropy. První kapitoly objasňují podstatu specifičnosti výroby elektrické energie z jaderných elektráren a popisují její pozitivní aspekty. V další části se řeší zhodnocení dostavby jaderné elektrárny Temelín společně s citlivostní analýzou na cenu elektrické energie na burze.
Vedoucí práce: Miroslav Hladík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses