Využití fondů EU v zemědělství ČR s důrazem na program rozvoje venkova v letech 2007-2015 - Pustinová, Kristýna; Pekárek, Štěpán; Vebrová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2016)
Zemědělská politika je nejstarší politikou Evropské unie. Její vývoj se sleduje u každé členské země. Po vstupu do Evropské unie musela i Česká republika upravit agrární sektor dle požadavků EU a stala se tak součástí Společné zemědělské politiky EU. Tato práce se soustředí na jednu z částí SZP a to Program rozvoje venkova. Bude zaměřena především na to, jak pomohl k růstu zemědělství a zlepšování podmínek pro život na venkově. Teoretická část představuje programový dokument, praktická část analyzuje jeho dopad na národní hospodářství pomocí časových řad.
Vedoucí práce: Štěpán Pekárek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses