Analýza zákaznických procesů v konkrétní organizaci pro jejich zefektivnění a automatizaci - Sládek, Jaroslav; Koliš, Karel; Procházka, David Anthony; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na detailní analýzu vnitropodnikových procesů konkrétní organizace orientovaných na zákazníka, zpracované z důvodu jejich nefunkčnosti. Ke zpracování sledovaných činností je využito standardizovaných metod a modelů za účelem identifikace míst pro jejich zefektivnění. Teoretická část se věnuje disciplíně řízení vztahů se zákazníky, její filosofii, včetně definice základních pojmů spojených s problematikou přechodu ke strategii CRM. Praktická část prezentuje základní informace analyzované společnosti, na které navazuje vyhodnocením současné situace. Analýza procesů je doplněna o subjektivní hodnocení sledovaných procesů a návrhy na jejich přepracování. Závěrečný výstup práce je tvořen nově navrženými procesy zmapovaných v diagramech a stanovený postup změn pro dosažení požadovaných výsledků.
Vedoucí práce: Karel Koliš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses