Analýza osobní přepravy v relaci Praha Frankfurt a/M. - Křížková, Barbora; Zelený, Lubomír; Pecháčková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou osobní přepravy mezi dvě městy, Prahou a Frankfurtem nad Mohanem. Teoretická část práce je zaměřena na seznámení se základními definicemi a pojmy z oboru dopravy, ale také na detailní popis druhů dopravy a poukázání na jejich výhody a nevýhody. V další části práce jsou popsány základní údaje a výtah z historie Prahy i Frankfurtu n/M., jedna z kapitol této části je věnována možnostem dopravy, které obě města s velmi rozvinutou dopravní infrastrukturou pro cestující nabízejí. Následuje výčet možností dopravy v relaci Praha _ Frankfurt n/M. a vybraných dopravců podle předem stanovených kritérií. Závěrečná část se soustředí na shrnutí, porovnání a následně výběr nejvhodnější možnosti dopravy. Cílem práce je analyzovat dopravní možnosti mezi městy Praha a Frankfurt n/M.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses