Analýza spokojenosti a požadavků zákazníků v konkrétní firmě - Jirák, David; Koliš, Karel; Jiřinová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá koncepcí řízení vztahů se zákazníky s důrazem na jejich požadavky a z toho plynoucí spokojenost. Zdůrazňuje důležitost vztahu se zákazníkem v silně konkurenčním prostředí. Cílem práce je zjistit požadavky zákazníků, a na jejich základě vytvořit doporučení pro zlepšení a tím i zvýšení spokojenosti zákazníků konkrétní firmy. Teoretická část je zaměřená na vymezení pojmu CRM včetně jeho historie a přínosů pro firmu. Dále poukazuje na důležitost určení hodnoty pro zákazníka a hodnoty zákazníka pro firmu. Řeší také význam stratifikace a segmentace zákazníků a v poslední řadě se věnuje spokojenosti zákazníka. V praktické části je vytvořená analýza zákazníků z hlediska jejich národnosti a zdroje, odkud přicházejí. Dále jsou zde vyhodnoceny požadavky a spokojenost zákazníků na základě recenzí. V závěru praktické části jsou pak samotná doporučení.
Vedoucí práce: Karel Koliš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses