Model CAF ve vybrané organizaci veřejné správy. - Zeman, David; Plášková, Alena, 1949-; Kristiánová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je implementovat model CAF ve vybraném úřadu veřejné správy a porovnat současný stav s výsledky z minulého šetření z roku 2009. Teoreticko-metodologická část práce je věnována vymezení teoretického základu v oblasti veřejné správy, kvality ve veřejné správě a nástrojů k zabezpečení kvality. Významnými dokumenty jsou pro teoretickou část práce Aplikační příručka společného hodnotícího rámce (modelu CAF verze 2013) pro úřady územních samosprávných celků a Společný hodnotící rámec (Model CAF) 2014. Praktická část je zaměřena na aplikaci modelu CAF, a to na městský úřad v Táboře. Při zpracování praktické části byly analyzovány dokumenty poskytnuté úřadem. Na jejich základě byla vytvořena hodnotící zpráva podle kritérií a subkritérií modelu. V závěru praktické části je uvedena SWOT analýza pro každé kritérium zvlášť. Cílem hodnocení za pomoci sebehodnotícího modelu bylo identifikovat oblasti, v nichž existuje prostor pro zlepšení a silné stránky.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses