Vliv implementace CRM na rozvojový potenciál firem - Anisimova, Karina; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Hartman, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce se zabývá komplexní problematikou implementace CRM. Práce je rozdělena do teoretické a praktické části. Cílem teoretické části bylo komplexně analyzovat CRM systém a přehledně charakterizovat jeho základní rysy a prozkoumat vliv implementace systému na společnost. Cílem praktické části práce byla analýza dvou ruských společností, které implementovaly CRM systém nebo jeho části. V této části jsem provedla výzkum pomocí strukturovaného dotazníku a na jeho základě uskutečnila vlastní měření efektivnosti implementace. V závěru celé práce shrnuji výsledky implementace a přidávám k nim některé vlastní návrhy rozvoje společnosti.
Vedoucí práce: Vlastimil Mejdrech
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses