Řízení po linii výkonů a jeho informační zajištění (na příkladu konkrétního podniku) - Merunková, Lucie; Král, Bohumil, 1952-; Vimrová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem diplomové práce Řízení po linii výkonů a jeho informační zajištění (na příkladu konkrétního podniku) je zhodnotit kalkulační vzorec a kalkulační systém vybraného podniku a navrhnout náměty na zlepšení. Teoretická část se věnuje zejména všeobecně známým metodám a principům kalkulací. Praktická část se věnuje přímo společnosti Zentiva, k.s. a jejímu konkrétnímu kalkulačnímu vzorci a kalkulačnímu systému. Kalkulační principy jsou vyhodnoceny a jsou navrženy náměty na vylepšení celého systému.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses